Career

Sales Manager

Hakuaika päättyy 01.04.2024.

About the position

Haemme myyntihenkilöä osaksi Chemec-tiimiä

Chemec on vuonna 1987 perustettu pohjoismainen yritys, joka tarjoaa palveluja ja tuotteita sellu-, paperi- ja kartonkiteollisuudelle sekä kemian alalle. Chemecin sisar- ja tytäryhtiöitä ovat FP-Pigments, CH-Polymers, CH-Bioforce ja Chemec Sweden, jotka kaikki tarjoavat korkealaatuisia ratkaisuja asiakkaiden erityistarpeisiin. Yhteisen tutkimus- ja kehityskeskuksen kautta pystymme vastaamaan innovatiivisesti teollisuuden ja markkinoiden vaihtuviin vaatimuksiin.

Etsimme asiakaslähtöisellä asenteella varustettua myyntihenkilöä vastaamaan sellukemikaalien myynnistä. Odotamme tehtävässä vahvaa teknistä osaamista sellukemikaalien alalta sekä kokemusta myynnistä ja asiakassuhteiden hoitamisesta.

Tarjoamme kokoaikaisen myyntipäällikön roolin, toimien pääasiassa Suomen alueella. Työ on aktiivista myyntityötä kentällä ja asiakaskoeajojen suunnittelua sekä toteutusta yhdessä muiden myyntihenkilöiden kanssa. Vastuualueenasi on myyntistrategioiden kehittäminen ja toteuttaminen, asiakaskentän hallinta asiakassuhteita rakentamalla ja ylläpitämällä sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen. Toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaiden lisäksi sisäisten sidosryhmien kanssa varmistaaksesi laadukkaiden palvelujen ja ratkaisujen tarjoamisen.

Tehtävässäsi vaaditaan vahvaa kommunikointi- ja neuvottelutaitoa, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tuloshakuisuutta. Työskentelykielesi ovat suomi ja englanti. Ruotsin kielen taito on etu, koska tulet tekemään tiivistä yhteistyötä Ruotsin organisaatiomme kanssa.

Requirements

  • Kokemusta myyntipäällikön roolista tai vastaavasta myyntihenkilön tehtävästä
  • Vankkaa ymmärrystä myyntiprosesseista ja -tekniikoista
  • Erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Korkeakoulututkinto puunjalostustekniikan, prosessikemian tai muun vastaavan alan parista
  • Vahvaa kokemusta sellu-, paperi- tai kartonkiteollisuudesta
  • 5+ vuoden kokemus paperi- ja/tai sellukemikaalien myynnistä

Additional information

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan kasvavassa yritysryhmässä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla.

Jos tunnet olevasi oikea henkilö tähän tehtävään, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille.

Lisätietoja antaa BU Pulp & Paper liiketoimintajohtaja Kai Dahlskog, kai.dahlskog@chemec.fi, puh. +358 44 377 6222.

 

Sitoumuksemme monimuotoisuuteen, tasa-arvoon ja osallisuuteen

Me Chemecillä sitoudumme monimuotoisuuden, tasa-arvon ja osallisuuden tukemiseen kaikilla organisaatiotasoilla. Pyrimme luomaan avoimen ja inklusiivisen työilmapiirin, jossa jokainen työntekijä tuntee itsensä arvostetuksi ja tervetulleeksi. Kannustamme kaikkia päteviä hakijoita hakemaan tehtäviämme, riippumatta heidän taustastaan, sukupuolestaan tai muista henkilökohtaisista ominaisuuksistaan.

Apply for this position